Ervaring

SalesChange is een initiatief van Mark Bieckmann MM. Met ruim 15 jaar marketing en sales ervaring binnen verschillende bedrijven (van MKB tot multinational) en van verschillende markten weet hij wat de kritieke factoren zijn binnen ‘veranderingsprocessen’ en hoe deze factoren te beïnvloeden. Zo weet SalesChange van veranderingen verbeteringen te maken! Naast ruime praktijkervaring is Mark Bieckmann ook Master of Marketing (MM), is hij als docent verbonden aan het ISBW / Schouten & Nelissen waar hij marketing- en salesopleidingen verzorgt en publiceerde hij een artikel in het toonaangevende magazine Sales Management dat u als PDF kunt downloaden op de Nieuws pagina. Een uitgebreid CV is op verzoek verkrijgbaar.


SalesChange kiest er bewust voor om altijd de juiste mensen met het juiste profiel in te zetten voor de opdracht. SalesChange beschikt daarvoor over een select bestand van professionals dat in de loop der jaren is samengesteld uit mensen met aantoonbare praktijkervaring. Op basis van de opdracht zullen de juiste mensen aan u worden voorgesteld op basis waarvan u uw keuze maakt.


Op de pagina met referenties krijgt u een indruk van de diverse opdrachten welke SalesChange recentelijk heeft uitgevoerd.

 

 

 

 
     
 
 
© 2006 SalesChange.